Företagsuppgifter

Pysseltajm drivs av Jenny Wedin. 

Organisationsnummer: 8007080461.

Pysseltajm
Björneborg 3 
72692 Skultuna

Mobil: 076-1621062

Priser

Alla priser är angivna i SEK och är inkl. moms. Priset som gäller är det pris som anges i e-handeln den dag beställningen görs.

Frakt och leverans

Frakten är som mest på 180kr för en flyttlåda med Keramik. Frakten räknas ut när varorna är packade för att få den lägsta möjliga.

Vår leveranstid varierar men finns keramiken färdig i butik skickas den tisdag eller torsdag varje vecka. För keramik som jag måste gjuta upp blir det längre leveranstid. Räckna med minst 2 veckor. 

 Vi reserverar oss för att det kan ta längre tid när belastning är högre, vill du få mer exakt leveransinformation? Kontakta mej då 

Idag skickar vi enbart till adresser inom Sverige. Kontakta oss ifall du bor i ett annat land, så får vi undersöka möjligheten.

Vid beställning av vinyltryck på kläder är leveranstiden max 1 vecka beror på om jag har plagget hemma på lager. Dekaler gör jag på vardagarna och skickar med posten.

Ångerrätt och byten

Vi följer Konsumentköplagen och Distans- och hemförsäljningslagen. Därför tillämpar vi alltid 14 dagars ångerrätt. Varan måste returneras oanvänd och i oskadat skick. För att göra en retur, kontakta oss på jenny@pysseltajm.se så får du mer information om hur du går tillväga.

Du står själv för fraktkostnaden vid eventuell retur.

OBS. På skräddarsydda vinyltryck anpassade med ditt namn, stad, datum eller andra personliga detaljer så gäller inte ångerrätten.

Ej uthämtat paket

För ordrar som kommer i retur till oss på grund av ej uthämtat paket debiterar vi 250 kr. Detta gör vi för att täcka de kostnader som uppstår för dubbla frakter samt för lagerhantering av ordern.

Reklamation

Kontakta oss ifall du vill reklamera en vara, så ersätter vi varan med en ny ifall det är ett fel som vi är ansvariga för. Glöm inte att ange med ditt ordernummer. Om det är ett problem eller en skada som uppstått i samband med frakten så ligger det utom vår kontroll och du bör i första hand ta det med fraktföretaget. Men kontakta oss om du möter problem.

Betalning

Idag kan du betala mot faktura. Det går även bra att swisha.

Personuppgifter

De personuppgifter som du lämnar till Pysseltajm vid ett köp används för tecknande och genomförande av vårt leveransavtal, för att upprätthålla en kundrelation mellan kund och pysseltajm.